top of page
Writer's pictureAnke Demoor

Collega's in de (waterval)mist šŸ’§

WAT. EEN. DAG!


Vandaag maakten we weer vanalles mee! Er was zelfs geen tijd voor middageten šŸ„ŗ


Deze morgen sprongen we op de bus richting het Livingstone museum. Mr. Kahangu, ooit geschiedenisleerkracht, gaf ons een uitgebreide rondleiding en vertelde ons alles wat we wouden weten (en meer šŸ¤­)


Met al deze nieuwe kennis gingen we richting Mukuni Royal Village.

Noem het een soort Afrikaans Bokrijk šŸ˜

We knielden en moesten in de handen klappen alvorens we binnen mochten in de holy place. Voor we plaats namen moesten we hetzelfde ritueel uitvoeren.

In dit dorp binnen mogen is een heus privilege. De president van Zambia zou er ooit al eens geweest zijn. šŸ˜² Bij het verlaten van onze zitplaats weer knielen, en ook bij het buitengaan moesten we knielen en in de handen klappen om ons respect te tonen. Met stoffige knietjes gingen we terug richting de bus en hups richting de Victoria watervallen!


We werden gewaarschuwd voor handtastelijke bavianen, en natuurlijk werd maar Ć©Ć©n iemand lastiggevallen: ons Els. Haar flesje cola viel blijkbaar in de smaak šŸ˜€

Onder een stralende zon van 33Ā° snelden we naar de watervallen voor verkoeling.

Dat we spatwater zouden voelen hadden we verwacht, maar dit? Kletsnat keerden we terug naar de bus.

Maar wat een prachtige uitstap was dit. Impressionant, overweldigend,... woorden schieten tekort. Daarom sluit ik de blog nu af en laat ik de beelden voor zich spreken.


Enjoy šŸ¤©



224 views3 comments

Recent Posts

See All

3 Comments


karine.vanderhaeghen
Apr 09, 2023

Ik geniet elke dag van jullie verhalen

Like

hilde Vd
hilde Vd
Apr 09, 2023

Van al dit moois word ik even stil. Klein klein beetje jaloers ;) . Ik kan bijna niet wachten om al jullie verhalen uitgebreid te horen. Zalig Paasfeest

Like

karine.vanderhaeghen
Apr 08, 2023


Like
bottom of page